Referenties

Lieve Joka,
Mijn gezicht voelt heerlijk schoon aan. Ik was er zo aan toe. Nou, mijn huid was er (zichtbaar) aan toe, haha. Na die demicro-dermabrasie behandeling, lijkt het alsof mijn huid lekker strak is getrokken en een goede scrub gehad heeft. Nu, 2 dagen later, voelt het ook zo lekker glad aan. Ik ben er zo blij mee en dat ik weer bij je mag komen. Zie je over 4 weken!
Liefs, Marja

Sinds mijn puberteit heb ik al last van acne. Ik ben een vrouw van 47 nu. In mijn leven stond ik open voor allerlei smeersels en behandelmethodes, van homeopathisch tot dermatoloog. Alles wat ik deed, was van korte duur. In het begin wat verbetering en daarna terug naar erger. Ik heb soms letterlijk met een pleister op mijn gezicht gelopen, want het aanzien vond ik te erg… om zo dan op mijn werk te verschijnen. Dan maar liever met een pleister erop, want da’s ten minste niet ‘lelijk’. Naast lelijk was het vaak ook pijnlijk. Alom ellende. Totdat in ruim 9 jaar een cadeau kreeg: een gezichtsbehandeling bij Joka. Ik was direct ‘verkocht’. Het voelde goed om een schoon gezicht te hebben en ik voelde mij enorm op mijn gemak bij Joka. Een vrouw met veel ervaring en super zachte handen ? Nadat alle roodheid van de behandeling wegtrok, begon de healing. Na elke behandeling werd het langzaamaan steeds beter. Elke keer sloot ik af met een nieuwe afspraak, soms 4 weken later, soms 6. Ik bleef Joka trouw bezoeken. Mijn huid had het gewoon nodig. Nu, jaren verder, ga ik nog altijd met net zo veel plezier naar Joka, met vaste regelmaat. Het is mijn vaste ‘uitje’. ‘Me time’. Mijn huid is inmiddels helemaal tot rust gekomen en dat houd ik graag zo. Kers op de taart, mits je tijd hebt om wat langer in de stoel te blijven liggen, is een gezichtsmassage die Joka geeft. Het voelt hemels! Onder genot van zachte, mooie klanken van de klassieke muziek. Voor de liefhebbers dan ?

Hi Joka,
Wat fijn je weer gezien te hebben na lange tijd! En wat voelde het weer vertrouwd en fijn bij je. Vers geschoren en daarna ook nog een opfrisbeurt bij jou, ik ben er weer helemaal klaar voor. Ladies, here I come! Haha.
Dank voor de behandeling en tot gauw weer!
Hans

Joka, een behandeling door jou is het beste cadeautje aan mijzelf! Bij jou kom ik helemaal tot rust. Zooo fijn dat ik weer bij je terecht kan! Niet denken, genieten van de geuren, muziek en je zachte vingers. Ik zie je na de meivakantie. Groetjes, Jolanda

Al enkele jaren kom ik bij schoonheidssalon Joka. Van jeugd af aan heb ik een lastige huid. Veel acné en ontstekingen in mijn gezicht en nek. Ik kom om de 6 weken bij Joka. Ook nu het goed gaat met mijn huid. Elke keer als ik voor een gezichtsbehandeling geweest ben loop ik relaxt weer naar buiten. In het drukke leven wat ik heb is een bezoek bij Joka altijd een ontspannende onderbreking, vooral de gezichtsmassage aan het einde van de behandeling. Wat ik plezierig vind aan de benadering is dat ze niets opdringt. Deze ervaring heb ik wel bij andere salons. Geen pretenties, wel resultaat, daar hou ik van. Een trouwe klant A. Vos