Fruitzuur behandelingen

fruitzuurWat is fruitzuur?
AHA (Alpha Hydroxy Acid) is een verzamelnaam voor verschillende fruitzuren. Onder fruitzuren vallen citruszuren, glycolzuur (uit suikerriet), melkzuur, appelzuur en wijnzuur.

Wij gebuiken fruitzuur om een klant een behandeling te geven waarbij allerlei soorten huidproblemen effectief worden aangepakt. Een fruitzuurpeeling kan als eenmalige behandeling gebruikt worden om de huid te verfrissen en te verhelderen, of als serie behandelingen (kuurverband), waarmee huidproblemen zoals acne, huidverkleuringen en een ouder wordende huid kunnen worden behandeld.

In de salon werken wij met glycolzuur en melkzuur:

Glycolzuur verweekt de kleefstof tussen de dode cellen in de hoornlaag, wat als resultaat heeft dat de dode huidcellen gemakkelijker en sneller afschilferen. De nieuwe huid ziet er gladder en lumineuzer uit.

Melkzuur heeft het vermogen om zeer intensief te hydrateren en het stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur, wat zeer belangrijk is voor een goede hydratatie van de huid. Melkzuur heeft daarnaast ook een antibacteriele werking en is daarom erg geschikt voor de acne en de onzuivere huid.

Een fruitzuurbehandeling kunt u ondergaan vanaf EUR 46,50.